Geen producten (0)
Geen producten (0)

Witte uil van glas

€ 74,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Witte uil van glas


De witte uil van glas is uitgevoerd in de hoofdkleur wit. Hij heeft donkere ogen, een rode snavel en twee blauwe vleugels. De witte uil van glas behoort tot de veelzijdige dierenfamilie van webshop Prachtig Glas. De galzen uil is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is uniek en volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer. Vervolgens is iedere witte uil met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Natuurlijk kijkt iedere witte uil glas iets anders uit zijn ogen. Ook de vorm van het lijf van ieder exemplaar is net weer even anders. Geen twee uilen zijn gelijk, net als in de werkelijkheid!

Formaat witte uil van glas


Van de bovenkant van het hoofd tot aan de onderkant van het lijf meet de witte uil van glas ongeveer 23 cm. In de breedte meet de uil met zijn uitgeslagen vleugels ongeveer 26 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan een iets afwijkend formaat bezit.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig Glas biedt naast de witte uil van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de witte uil van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.