Geen producten (0)
Geen producten (0)

Groene kikker van glas

€ 72,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Groene kikker van glas


Deze groene kikker van glas met zijn big smile en grote schijfvormige ogen behoort tot de vrolijkste uit de uitgebreide dierencollectie van webshop Prachtig Glas. De groene kikker zit klaarblijkelijk goed in zijn vel met zijn leven als glazen sierobject. Het goedlachse, eenvoudig maar doeltreffend vorm gegeven, beest is volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat groene kikker


De bolvormige kikker is circa 15 cm breed, hoog en diep. De lengte van zijn mond is bijna twintig centimeter, een echte breedbekkikker dus. De diameter van de ogen is 6 centimeter per oog. Omdat echter alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar een iets afwijkend formaat heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de groene kikker meerdere dierfiguren aan in verschillende formaten en prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de gele haan en de witte poes van glas, of de olijfkleurige zwaan van Borowski uit de serie Studio Line. In dezelfde designcollectie van Borowski is er een groene kameleon van glas, die tevens als schaal kan dienst doen. Er is ook een kleine groene kikker in de collectie. Prachtig Glas heeft daarnaast vogels van glas in alle soorten en maten, bijvoorbeeld een uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze groene kikker van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.