Geen producten (0)
Geen producten (0)

Beeldje Moeder met kind

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Glazen beeldje Moeder met kind


Dit glazen beeldje Moeder met kind op een sokkeltje behoeft eigenlijk geen tekst en uitleg. Het is duidelijk de moeder is blij met haar kindje! Zij zwiert het kindje vol trots en blijdschap door de lucht... 

Het beeldje is gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het elegante sierobject in detail verder met de hand gevormd via een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige glascollectie van de webshop Prachtig Glas.

Het glazen beeldje Moeder met kind is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Het is uitgevoerd in goudbruin, blauw en transparant glas. Elk exemplaar van het beeldje is gegarandeerd volstrekt uniek. Het gestileerde moeder- en kindfiguur zijn steeds weer anders in de details uitgewerkt, iets anders van lichaamsvorm en van grootte, evenals de positie en verhouding ten opzichtte van elkaar. Geen enkele exemplaar van het glazen beeldje Moeder met kind is zodoende identiek. Dat is ook precies de charme van handgemaakt sierglas!

Formaat Moeder met kind


Verticaal gezien, van de bovenkant van het hoofd van het kindje tot aan de onderkant van de sokkel meet dit glazen sierobject ongeveer 19 cm. In de breedte meet het beeldje ongeveer 10 cm. Het fraai geslepen sokkelte meet ongeveer 8 x 5 x 2 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het heel goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Meer glazen beeldjes in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast het glazen beeldje Moeder met kind ook dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland is de verzending van het glazen beeldje Moeder met kind GRATIS. Het wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant