Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen Flamingo

€ 27,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Glazen Flamingo


Dit glazen beeldje van een flamingo is uitgevoerd in de hoofdkleur donkerrod en voorzien van de steunkleuren wit en zwart. In de basis is deze glazen flamingo gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Deze flamingo is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de karakteristieke vogel is gegarandeerd uniek. Elke glazen flamingo heeft weer een iets andere snavel, lijf en voorkomen. Ook de andere details zijn bij elke flamingo net even anders, de bochtigheid van de lange hals en de lichaamshouding. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de flamingo met een poot opgetrokken staat, zoals de echte vogels in het wild. Elke glazen flamingo is ook anders van grootte. Met andere woorden: geen handgemaakte glazen flamingo is identiek!

 

Formaat flamingo


Verticaal gezien, van de bovenkant van de kop tot aan de onderkant van de poot waarop hij staat meet dit glazen sierobject ongeveer 14 cm. In de breedte gezien, tussen de voorste bocht in zijn hals en het uiteinde van zijn staartveren, meet het beeldje circa 8 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de glazen flamingo meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de flamingo een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De glazen siervogel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95