Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kikker van glas

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Kikker van glas


Dit glazen beeldje van een kikker is uitgevoerd in een combinatie van groen, wit en zwart glas. In de basis is de kikker van glas gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De kikker van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere kop, ogen op paaltjes en voor en achterpoten. Ook andere details zijn bij iedere kikker van van glas weer net even anders gemaakt. Ieder amfibie is bovendien anders van grootte en lichaamsverhoudingen. Geen glazen kikker is zodoende hetzelfde. Dat is nu ook precies de charme van handgemaakt sierglas!

Formaat kikker van glas


Verticaal gezien meet het dier ongeveer 7,5 cm. In de breedte gezien, tussen de uiteinden van zijn achterpoten, meet het beeldje ook circa 7 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het heel goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net ets afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de kikker van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie Marabu blauw behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de kikker van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het zangvogeltje wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 22,95
€ 21,50