Geen producten (0)
Geen producten (0)

Libelle van glas

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Libelle van glas


Dit transparante glazen beeldje van een libelle is uitgevoerd in een combinatie van lichtbruin, blauw en transprant glas. In de basis is het beest gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De libelle van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere kop, rug en vleugels. Ook andere details zoals de pootjes zijn bij iedere libelle van glas net weer even anders gemaakt. Ieder insect is bovendien anders van grootte en lichaamsverhoudingen. Geen glazen libelle is dus identiek, en dat is ook juist de charme van handgemaakt sierglas!

Formaat Libelle van glas


Verticaal gezien meet het dier ongeveer 4,5 cm. In de breedte gezien, tussen de kop en het uiteinnde van het achterlichaam, meet het beeldje circa 15 cm. De spanwijdte van de vleugels is ongeveer 8,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de libelle van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie Marabu blauw behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de libelle van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het zangvogeltje wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,95
€ 19,95