Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kolibri van glas

€ 23,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Kolibri van glas


Dit transparante glazen beeldje van een kolibri is uitgevoerd in een combinatie van wit, geel, groen, zwart, rood en transprant glas. In de basis is de vogel gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De kolibri van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere kop, vleugels en snavel. Ook andere details zoals de pootjes, de staartveer en het gestippelde verendek zijn bij iedere kolibri net weer even anders. Iedere vogel is anders van kleurcombinatie, lichaamshouding en grootte. Geen glazen kolibri is identiek, dat is ook de charme van handgemaakt sierglas!

Formaat Kolibri van glas


Verticaal gezien, van het puntje van de snavel tot aan de onderkant van de pootjes meet dit glazen sierobject ongeveer 7,5 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant van de staartveer en het uiterste puntje van de snavel, meet het beeldje circa 13 cm. De spanwijdte van de vleugels is ongeveer 10 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de kolibri van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie Marabu blauw behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de kolibri van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het zangvogeltje wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,50
€ 19,95
€ 24,95