Geen producten (0)
Geen producten (0)

Loranto haan zwart

€ 65,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Loranto haan van glas


Deze vrolijk makende Loranto haan is volledig met de hand gemaakt door een meester glasblazer. Het lijkt waarempel wel of het beest echt aan het kukelen is! De hoofdkleur van deze haan is zwart, maar zowel in de staartveren als in de decoratie van het lijf zijn alle denkbeeldige kleuren van de regenboog toegepast. De hanekam is donkerrood en contrasteert bewust met het lijf van de Loranto haan.

Formaat Loranto haan


Van snavel tot staart meet het levendig ogende beest ongeveer 24 tot 27 cm. De hoogte is circa 16 tot 20 cm en op zijn breedste punt meet het sierobject ongeveer 10 cm. Omdat echter alle met de mond geblazen objecten uniek zijn, kan het zijn dat de door u bestelde haan van glas net weer iets andere maten heeft.

Meer glazen vogels in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze zwarte haan van glas meerdere glazen vogels aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de bruine uil en de olijfkleurige zwaan van Borowski, die als schaal kan dienstdoen. In dezelfde designcollectie van Borowski is er verder de blauwe Kiwi vaas. Er is tevens een uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Tot slot is er nog een serie van drie vogels, uitgevoerd in helder Boheems kristal in de kleuren, rood, groen en blauw.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de Loranto haan geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 22,95
€ 65,00