Geen producten (0)
Geen producten (0)

Happy Elephant

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Happy Elephant


Deze levensblije olifant van glas houdt een grote bloem met zijn slurf vast. Het object is uitgevoerd in de hoofdkleuren lichtbruin, rood en blauw, met witte accenten. In de basis is het dier en de bloem gevormd uit mond geblazen glazen pijpjes. Vervolgens is het bewerkelijke sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van webshop Prachtig Glas.

Happy Elephant is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van dit glazen sierobject is gegarandeerd uniek. Details zoals de olifantsoren, de ogen, slagtanden, slurf, tong en de bloemblaadjes zijn bij elk emplaar weer net even anders gemaakt. De lichaamshouding van de goed gemutste olifant is steeds iets anders van vorm en ook de bloem en het beest verschillen steeds van verhouding tot elkaar. Geen handgemaakt sierobject van dit type is zodoende gelijk aan een andere. Dat is de charme van handgemaakt glas!

Formaat Happy Elephant


Verticaal gezien, van de bovenkant van de bloem tot en met de onderkant van de olifantenkont meet dit glazen sierobject ongeveer 11,5 cm. In de breedte gezien, tussen de uiteinden van zijn oren, meet het glazen beeldje circa 7,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast de Happy Elephant meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


De bijdrage aan de verzendkosten bedraagt binnen Nederland: € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Happy Elephant wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,95
€ 795,00