Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Beeldje van glas TOGETHER

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Beeldje van glas TOGETHER


Dit poëtische beeldje van transparant en licht getint glas, getiteld TOGETHER, zal menigeen tot de verbeelding spreken. We zien twee twee sensueel gestileerde figuren samenkomen. Hij is eenvoudig uitgevoerd in transparant glas met slecht een bescheiden accent van rood glas, zij is een stuk gedetailleerder van vorm uitegevoerd in een warmkleurig goudoker. Het verhaal van dit samenkomen mag iedereen zel bedenken. 

Het beeldje is gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het elegante sierobject in detail verder met de hand gevormd via een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige glascollectie van de webshop Prachtig Glas.

Het beeldje van glas TOGETHER is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het beeldje is gegarandeerd helamaal uniek. De gestileerde figuren zijn steeds weer anders uitgewerkt, iets anders van lichaamsvorm en van grootte, evenals de positie en houding ten opzichtte van elkaar. Geen enkele exemplaar van het glazen beeldje TOGETHER is dan ook identiek. Dat is nu juist de charme van handgemaakt glas!

Formaat glazen beeldje


Verticaal gezien, van de bovenkant van zijn hoofd tot aan de onderkant van de cirkelvormige sokkel meet dit glazen sierobject ongeveer 18 cm. De grootste afstand in de breedte meet circa 7 cm. Het sokkelte heeft een diameter van ongeveer 6 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het heel goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Meer glazen beeldjes in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit stelletje meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland is de verzending van het beeldje van glas Together GRATIS. Het wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant