Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Glazen beeldje LOVE

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Glazen beeldje LOVE


Dit glazen beeldje LOVE op een sokkeltje behoeft eigenlijk geen tekst en uitleg. Het is duidelijk de twee figuurtjes zijn blij met elkaar en... in love! Zij heeft haar handen op zijn schouders, hij houdt haar vast bij de heupen. Het rode hart dat speels gevormd is uit hun onderlichamen laat over de toestand van verliefdheid, waarin het koppeltje verkeert geen enkele twijfel bestaan... 

Het beeldje is gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het elegante sierobject in detail verder met de hand gevormd via een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige glascollectie van de webshop Prachtig Glas.

Het glazen beeldje LOVE is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het beeldje is gegarandeerd volstrekt uniek. De gestileerde man- en vrouwfiguur zijn steeds weer anders in de details uitgewerkt, iets anders van lichaamsvorm en van grootte, evenals de positie en verhouding ten opzichtte van elkaar. Geen enkele exemplaar van het glazen beeldje LOVE is zodoende identiek. Dat is precies de charme van handgemaakt glas!

Formaat glazen beeldje


Verticaal gezien, van de bovenkant van zijn hoofd tot aan de onderkant van de sokkel meet dit glazen sierobject ongeveer 18 cm. De afstand tussen de zijkant van de hartvorm links en de zijkant van het hart rechts meet circa 11 cm. Het fraai geslepen sokkelte meet ongeveer 8 x 5 x 2 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het heel goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Meer glazen beeldjes in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit stelletje meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland is de verzending van het glazen beeldje Love GRATIS. Het wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95