Geen producten (0)
Geen producten (0)

Papegaai in een boom van glas

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Papegaai in een boom van glas


Dit vriendelijke tafereeltje van glas, waarin een papegaai op een boom zit, is uitgevoerd in vrijwel alle kleuren van de regenboog. In de basis is de papegaai in een boom van glas gevormd uit mond geblazen glazen pijpjes. Vervolgens is het gedetailleerde glazen sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces, waarin het glas wordt verwarmd. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Papegaai in een boom van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van dit Tropische glazen tafereeltje is gegarandeerd uniek. Details zoals de blaadjes aan de boom, de lichaamshouding van de papegaai met zijn fel gekleurde verenen, de afstemming van de kleurencombinatie zijn bij ieder exemplaar van dit tafereel net even anders gemaakt. De papegaai en de boom hebben per exemplaar iets andere onderlinge verhoudingen. Ze zijn ook zelf steeds net iets anders van vorm en detaillering. Gegarandeerd is geen handgemaakte glazen Papegaai in een boom identiek!

Formaat Papegaai in een boom


Verticaal gezien, van het topje van de boom tot aan de onderkant van de wortels van de boom meet dit glazen sierobject ongeveer 14,5 cm. In de breedte gezien, tussen het uiteinde van de staartveren links tot aan het uiteinde van de verst uitstekende boomtak rechts, meet het glazen beeldje circa 16 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan toch iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze Papegaai in een boom meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland: GRATIS.

Het sierobject Papegaai in een boom van glas wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,95
€ 19,95