Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen vogel op een boom

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Glazen vogel op een boom


Dit vriendelijke tafereeltje van glas, waarin een zangvogeltje op een boom zit te zingen, is uitgevoerd in vrijwel alle kleuren van de regenboog. In de basis zijn de vogel en de boom gevormd uit mond geblazen glazen pijpjes. Vervolgens is het gedetailleerde glazen sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens het maakproces, waarin het glas wordt verwarmd. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De glazen vogel op een boom is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van dit idyllische glazen tafereeltje is gegarandeerd uniek. Details zoals de blaadjes aan de boom, de lichaamshouding van de vogel met zijn opengesperde snavel en de stippeltjes op zijn vleugels, de kleurencombinatie zijn bij ieder exemplaar van dit tafereel weer anders gemaakt. De glazen vogel op een boom hebben per object net een iets andere verhouding tot elkaar en zijn ook zelf steeds net iets anders van vorm en samenstelling. Gegarandeerd is iedere handgemaakte glazen vogel op een boom uniek!

Formaat Glazen vogel op een boom


Verticaal gezien, van het topje van de snavel tot en met de onderkant van de wortels van de boom meet dit glazen sierobject ongeveer 18 cm. In de breedte gezien, tussen het uiteinde van de onderste tak links tot aan de buitenkant van de boomwortel en het groene blad rechts, meet het beeldje circa 11 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze Glazen vogel op een boom meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland: GRATIS.

Het object Glazen vogel op een boom wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 32,95
€ 19,95