Geen producten (0)
Geen producten (0)

IJsvogel met vlinder

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

IJsvogel met vlinder op een boom


Dit vriendelijke tafereeltje van glas, waarin een IJsvogel op een boom gezeten een vlinder gadeslaat, is uitgevoerd in bijna alle kleuren van de regenboog. In de basis zijn de beide dieren en de boom gevormd uit mond geblazen glazen pijpjes. Vervolgens is het bewerkelijke sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De IJsvogel met vlinder op een boom is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van dit idyllische glazen tafereeltje is gegarandeerd uniek. Details zoals de blaadjes aan de bomen, de blik van de IJsvogel en de kleur en de voelsprieten van de vlinder, de onderlinge kleurencombinatie zijn bij ieder exemplaar weer anders gemaakt. De IJsvogel met vlinder en ook de boom hebben alle drie per object een iets andere vorm en verschillen van verhouding tot elkaar. Geen handgemaakt sierobject van dit type is daarom gelijk aan een andere!

Formaat IJsvogel met vlinder


Verticaal gezien, van de bovenkant van de kop van de IJsvogel tot en met de onderkant van de wortels van de boom meet dit glazen sierobject ongeveer 15,5 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant van de staartveren van de Ijsvogel tot aan het uiteind van de vleugels van de vlinder, meet het beeldje circa 15 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze IJsvogel met vlinder meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland: GRATIS.

De IJsvogel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 22,95