Geen producten (0)
Geen producten (0)

Oranje tulp van glas

€ 27,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Oranje tulp van glas


Dit verfijnde glazen beeldje van een tulp op steel met twee bladeren is uitgevoerd in de hoofdkleuren oranje/rood/geel en groen. De bloemkelk is soms alleen oranje, soms oranjerood en soms oranje met geel. In de basis is de oranje tulp van glas gevormd uit mond geblazen glazen pijpjes. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming.

De oranje tulp van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze bloem is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer net een iets andere bloemvorm, en zit vast aan een anders gebogen stengel. Ook de blaadjes aan de sierlijk gebogend stengel zijn bij elk exemplaar net even anders van vorm en lengte. Het komt  er op neer dat iedere oranje tulp van glas uniek is!

Formaat oranje tulp


Verticaal gezien meet dit glazen sierobject ongeveer 15 tot 18 cm, het object is circa 15 cm breed. Omdat elk glasobject uniek is bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer tulpen in onze collectie


Naast deze mini tulp heeft prachtig glas ook tulpen op ware grootte in de collectie. Bekijk daarvoor het overzicht van glazen tulpen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de oranje tulp van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De oranje tulp van glas wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant