Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen Labrador Retriever

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Glazen Labrador Retriever


Dit glazen beeldje van een Labrador Retriever is uitgevoerd in een combinatie van zwart en bruin glas. In de basis is deze glazen Labrador gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in al zijn details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De glazen Labrador Retriever is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de hond is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere maar voor het ras toch karakteristieke uitstraling. Ook de verschillende details zijn bij elke Labrador weer anders geplaatst. Ze zijn bovendien anders van vorm en van grootte, evenals de positie van het lijf ten opzichtte van de vier poten en de staart. Gegarandeerd is geen glazen Labrador Retriever zodoende exact hetzelfde!

Formaat Labrador


Verticaal gezien, van de bovenkant van zijn kop tot aan de onderkant van zijn poten meet dit glazen sierobject ongeveer 7 cm. In de breedte gezien, tussen het puntje van zijn staart links tot aan de voorkant van zijn snuit, meet het beeldje circa 11,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze glazen Labrador meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de glazen Labrador een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De Dalmatiër van glas wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95