Geen producten (0)
Geen producten (0)

Siervis zwart met wit

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Siervis zwart met wit


Deze decoratieve siervis is uitgevoerd in de hoofdkleuren zwart met witte strepen. Het behoort tot de vissen uit de brede dierencollectie van webshop Prachtig Glas. Met zijn gestreepte hoge lijf voorzien van wuivende lange rugvin en driedubbele staartvin doet het dier meteen denken aan een vis uit Tropische wateren, al is deze glazen siervis niet gevormd naar het voorbeeld van een bestaande vissoort. Elk exemplaar van deze vis is uniek, want volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto. Prachtig Glas heeft van dit type ook een oranje zwart gestreepte en een groen zwart gestreepte in de collectie.

Formaat siervis


Van de geopende mond tot aan de onderste staartvin meet dit glazen sierobject ongeveer 11 tot 13 cm. De hoogte is circa 15,5 tot 18 cm en op zijn breedste punt van het lijf meet het dier ongeveer 4 tot 5,5 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan afwijkende afmetingen heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze siervis meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de Toekan, en de blauwe muis. Van de vermaarde glaskunstenaarsfamilie Borowski zijn er objecten uit de designcollectie Studio Line, zoals de groene kameleon en de olijfgroene zwaan. Het bijzondere van deze objecten is dat voor de sier kunnen worden neergezet, maar ook als schaal dienst kunnen doen. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in de collectie. In alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, blauw, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze siervis geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 75,00