Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ekster van glas

€ 26,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Ekster van glas


Dit transparante glazen beeldje van een ekster is uitgevoerd in een combinatie van zwart, wit en transprant glas. In de basis is de vogel gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De ekster van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere snavel en ogen. Ook andere details zoals de staart, pootjes en het gestippelde verendek zijn bij ieder exemplaar net weer even anders. Elke Ekster van glas is net even anders van lichaamsvorm en van grootte, evenals de vorm van de kop. Geen handgemaakte ekster is identiek!

Formaat Ekster van glas


Verticaal gezien, van de bovenkant van de omhoog stekende staartveren tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 12,5 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant van de staartveren en het puntje van de scherpe snavel, meet het beeldje circa 13 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze vogel meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de Ekster van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het zangvogeltje wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 21,50