Geen producten (0)
Geen producten (0)

Oranje tulpje

€ 16,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Oranje tulpje


Dit verfijnde glazen beeldje van een tulpje op steel met blad is uitgevoerd in de hoofdkleuren oranje en groen. In de basis is dit object van glas gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming.

Het oranje tulpje is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze bloem is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere bloemvorm, en zit vast an een iets anders gebogen stengel. Ook het blaadje aan de stengel is bij elk exemplaar iets anders van vorm en grootte. Elk glazen beeldje van de oranje tulp is anders!

Formaat oranje tulpje


Verticaal gezien meet dit glazen sierobject ongeveer 11,5 cm, het object is circa 5,5 breed. Omdat elk glasobject uniek is bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer tulpen in onze collectie


Naast dit miniatuur tulpje heeft prachtig glas ook tulpen op ware grootte in de collectie. Bekijk daarvoor het overzicht van glazen tulpen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending het oranje tulpje een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het oranje tulpje wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.