Geen producten (0)
Geen producten (0)

IJsvogel

€ 26,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

IJsvogel


Dit glazen beeldje van een IJsvogel is uitgevoerd in de kleuren groen, geel (oranje, of rood) en blauw met witte accenten. In de basis is de vogel gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De IJsvogel is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de glazen ijsvogel is gegarandeerd uniek. De snavel pakt steeds net even anders uit en ook de wijze waarop de vogel zijn vleugels uitslaat. Ook andere details zoals de tekening op de buik, de stand van de pootjes en de blauwe vleugels zijn bij ieder exemplaar net anders gemaakt. Elke glazen IJsvogel heeft een iets andere lichaamsvorm en is anders van grootte. Geen handgemaakte IJsvogel is daarom gelijk aan een andere!

Formaat IJsvogel


Verticaal gezien, van het topje van de lange snavel tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 9 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant van de op de grond steunende staartveren en het puntje van de scherpe snavel, meet het beeldje ook circa 9 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze IJsvogel meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de IJsvogel een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De IJsvogel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,95