Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schorpioen

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Schorpioen


Dit glazen beeldje van een schorpioen is uitgevoerd in de hoofdkleur goudbruin en voorzien van rode en zwarte accenten. In de basis is dit object van glas gevormd uit mond geblazen glazen pijpen. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De schorpioen is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het dier is gegarandeerd uniek. Elke schorpioen heeft weer iets andere scharen en vervaarlijk gekromde staart. Ook andere details zoals ogen en pootjes zijn bij ieder exemplaar net weer even anders. Elke glazen schorpioen is anders van lichaamsvorm en van grootte, evenals de gebogen vorm van de gepunte staart. Geen handgemaakte glazen schorpioen is daarom identiek!

Formaat schorpioen


Verticaal gezien, van de bovenkant van de staart tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 8 cm. In de breedte gezien, tussen de achterkant van de gekromde staart en de puntjes van zijn scharen, meet het beeldje circa 9,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte dierfiguren uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze kat meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending de schorpioen een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De glazen schorpioen wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 24,50