Geen producten (0)
Geen producten (0)

Papegaai

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Papegaai


Dit glazen beeldje van een papegaai is uitgevoerd in de hoofdkleur geel of oranje. Het is voorzien van goed harmoniërende steunkleuren zoals oranje, rood en bruin. In de basis is deze glazen vogel gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn verschillende details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De papegaai is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de kakelbonte vogel is gegarandeerd uniek. De hoofdkleur geel kan lichter en donkerder uitpakken. Elke papegaai heeft weer een iets andere snavel, kuif en voorkomen. Ook de andere details zijn bij elke papegaai net even anders, zoals de tekening en de speelse kleuren van het verendek. Elke papegaai is anders van vorm en van grootte, evenals de vorm van het lijf en de staart. Geen handgemaakte glazen papegaai is dus identiek!

Formaat papegaai


Verticaal gezien, van de bovenkant van de kuif tot aan de onderkant van de poten en staart meet dit glazen sierobject ongeveer 9 cm. In de breedte gezien, tussen de rode snavel en het puntje van de staartveren dat op de grond steunt, meet het beeldje ook circa 9 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze vogel meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending de papegaai een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De papagaai wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant