Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rode Teckel

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Rode Teckel


Dit glazen beeldje van een rode Teckel is uitgevoerd in een combinatie van rood, zwart en wit glas. In de basis is deze glazen hond gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in al zijn details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De rode Teckel is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de hond is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere maar voor het ras toch karakteristieke uitstraling. Ook de lange snuit en andere details zijn bij elke Teckel weer iets anders van vorm. Ze zijn bovendien anders van grootte, evenals de lengte en positie van het lijf ten opzichtte van de vier poten en de staart. Geen glazen Teckel is zodoende exact gelijk!

Formaat Poedel


Verticaal gezien, van de bovenkant van de kop tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 3,5 cm. In de breedte gezien, tussen de gestrekte staart en het puntje van de snuit, meet het beeldje circa 19 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze kat meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de Teckel een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De rode Teckel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 19,95
€ 19,95