Geen producten (0)
Geen producten (0)

Poedel van glas

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Poedel van glas


Dit glazen beeldje van een Poedel is uitgevoerd in een combinatie van donkerbruin, lichtbruin en zwart glas. In de basis is deze glazen hond gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in al zijn details met de hand verder gevormd tijdens een proces van verwarming. Het eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De Poedel van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van de hond is gegarandeerd uniek. Elk exemplaar heeft weer een iets andere maar voor het ras toch karakteristieke uitstraling. Ook de verschillende details zijn bij elke Poedel weer anders geplaatst. Ze zijn bovendien anders van vorm en van grootte, evenals de positie van het lijf ten opzichtte van de vier poten en de staart. Geen glazen Poedel is zodoende gelijk!

Formaat Poedel van glas


Verticaal gezien, van de bovenkant van de kuif tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 10,5 cm. In de breedte gezien, tussen de rechtopstaande staart tot aan het puntje van de snuit, meet het beeldje circa 8,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze poedel meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending de Poedel van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Poedel wordt door ons verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95