Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schnauzer

€ 24,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Schnauzer van glas


Dit glazen beeldje van een Schnauzer is uitgevoerd in donkerbruin glas. In de basis is deze glazen hond gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het sierobject door een meester glasblazer in zijn details met de hand verder gevormd door verwarming. Het robuust ogende maar toch sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De Schnauzer is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het beest is gegarandeerd volstrekt uniek. Elke hond van glas heeft weer een iets andere maar voor het ras toch karakteristieke uitstraling. Ook de andere details zijn bij elke Schnauzer weer anders geplaatst. Ze zijn bovendien anders van vorm en van grootte, evenals de positie van het lijf ten opzichtte van de vier poten en de staart. Geen glazen Schauzer is zodoende identiek!

Formaat Schnauzer


Verticaal gezien, van de bovenkant van de oren tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 9,5 cm. In de breedte gezien, tussen de achterste poot links tot aan de snuit van de kop rechts, meet het beeldje circa 10 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze kat meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending de Schnauzer een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Schnauzer wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant