Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bambi van glas

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Bambi van glas - Voorover gebogen


Het beeldje Bambi van glas, geïnspireerd op de gelijknamige Disneyfiguur, is uitgevoerd in een combinatie van bruin, goudoker en wit glas. In de basis is het glazen beeldje gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het elegante sierobject in detail verder met de hand gevormd door een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Bambi van glas in voorover gebogen positie is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het hertje is gegarandeerd volstrekt uniek. Ieder diertje kijkt weer iets anders uit zijn ogen. Ook de andere details zijn bij elke glazen beeldje weer anders, van vorm en van grootte, evenals de positie van het lijfje ten opzichtte van de vier poten en het staartje. Geen voorover gebogen Bambifiguurtje is zodoende identiek.

Formaat Bambi van glas


Verticaal gezien, van de bovenkant van de oren en de rug tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 8 cm. In de breedte gezien, tussen de achterste poot links tot aan het voorhoofd van de kop rechts, meet het beeldje circa 10 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze Bambi gebogen meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in kleuren als geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van Bambi van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Het glasen beldje van Bambi wordt verzonden via Post.nl of DHL. Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95