Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen olifant

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Glazen Olifant


Deze olifant van glas is uitgevoerd in een combinatie van transparant en goudkleurig glas. In de basis is het beeld gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het glazen sierobject in detail verder met de hand gevormd door een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het vrolijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De glazen olifant is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vrolijkmakende olifant is gegarandeerd volstrekt uniek. Iedere olifant kijkt weer iets anders uit zijn ogen. Ook de slurf, slagtanden en andere details zijn bij elke olifant weer anders geplaatst en van vorm en van grootte, evenals de positie van het lijf ten opzichtte van de vier poten. Geen twee olifanten zijn zodoende hetzelfde!

Formaat glazen olifant


In de breedte gemeten over het grondopervlak, van het uiteinde van de staart rechts tot aan de uiterste puntje van de slurf links, meet deze glazen sierolifant ongeveer 11,0 cm. De verticale hoogte bedraagt circa 15,5 cm. Omadat alle glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan een klein beetje afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze glazen olifant meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland is de verzending van de glazen olifant GRATIS.

De glazen olifant wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 395,00