Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Glazen kat in paars

€ 22,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Glazen kat in paars


Deze kat van glas is uitgevoerd in een combinatie van transparant en paars glas. In de basis is het glazen beeldje gevormd uit mond geblazen pijpen van glas. Vervolgens is het glazen sierobject in detail verder met de hand gevormd door een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het eindresultaat maakt deel uit van de vrolijke en veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

De glazen kat in paars is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vrolijkmakende kat is gegarandeerd volstrekt uniek. Iedere kat kijkt weer iets anders uit zijn ogen. Ook de andere details zijn bij elke kat weer anders geplaatst en van vorm en van grootte, evenals de positie van het kattenlijf ten opzichtte van de vier poten en de gekrulde staart. Geen twee katten zijn identiek!

Formaat glazen kat


Van de gebogen staart tot aan de onderkant van de poten meet dit glazen sierobject ongeveer 11 cm. De afstand tussen het uiterste puntje van de staart links tot en met het kattenoortje rechts meet circa 8 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan een klein beetje afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze kat meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van de Glazen kat in paars een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

De glazen kat in paars wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 23,95