Geen producten (0)
Geen producten (0)

Duo pinguïns van glas

€ 109,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Duo pinguïns van glas in zwart-wit


Deze pinguïns van glas zijn uitgevoerd in zwart-wit. De twee objecten behoren tot de bonte verzameling glazen dierfiguren van de webshop Prachtig Glas.

Adviesprijs: € 117,45     Onze prijs: € 109,95     Uw korting: € 7,50

De twee pinguïns van glas zijn gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze glazen pinguïns is uniek. De sierobjecten worden met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij iedere pinguïn van glas is de kop anders van vorm en de ogen en de snavel op een andere plek geplaatst. Ook de vorm van het lichaam en het zwart-witpatroon daarvan zijn bij geen enkele pinguïn hetzelfde.

De grote pinguïn in zwart-wit is per stuk leverbaar voor de prijs van € 67,50.

De kleine pinguïn in zwart-wit is per stuk leverbaar voor de prijs van € 49,95.


Formaat pinguïns van glas


De hoogte van de kleine pinguïn van glas bedraagt ongeveer 19 cm, de grote is ongeveer 30 cm hoog. De diameter op het breedste punt van het lijf varieert tussen de 9 en de 11 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de collectie van prachtig Glas, kan het goed zijn dat de door u bestelde pinguïns van glas hiervan iets afwijkende maten hebben.

Meer dierfiguren bij Prachtig Glas


Webshop Prachtig glas biedt naast deze pinguïns van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Rosetta de papegaaiWim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de glaskunstenaarsfamilie Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of bekijk het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de beide pinguïns van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95