Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rosetta de papegaai van glas

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 16 x 12 x 32 cm
Omschrijving

Rosetta de papegaai van glas


Rosetta de papegaai van glas is uitgevoerd in de hoofdkleur roze met turquoise. Het glazen object behoort tot de vrolijke veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Rosetta is gemaakt in de glasblazerij van Ozzaro en Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vrolijkmakende papegaai van glas is uniek. Rosetta is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Elke papegaai kijkt weer anders uit haar ogen. De drie veren op het hoofd zijn steeds weer ne teven anders van kleurschakering, grootte en vorm. Bovendien is bij elke papegaai van glas de snavel anders van vorm en iets anders aan de kop gemonteerd. Natuurlijk is ook de vorm van het lijf van iedere papegaai altijd anders.

Rosetta heeft een partner, Chico, die wordt geleverd in de kleuren geel met blauw.

Formaat papegaai van glas


Van het puntje van de veren op de kop tot aan de onderkant van het lijf meet dit glazen sierobject ongeveer 32 cm. De diameter van het onderlijf is circa 12 cm. De afstand tussen het puntje van de snavel en het achterhoofd bedraagt ongeveer 16 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze vrolijke papegaai meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant van glas. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Rosette de papegaai van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.