Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Odette olifant wit met groen

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 12,50 x 21 x 30 cm
Omschrijving

Odette olifant wit met groen


Odette olifant wit met groen is uitgevoerd in de hoofdkleur melkglaswit met groene oren en een groene slurf (bij sommige exemplaren lichtgroen, bij andere donkergroen). Het glazen object behoort tot de vrolijke veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Odette olifant wit met groen is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze vrolijkmakende olifant is uniek. Odette is volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Elke olifant kijkt iets aanders uit haar ogen. Ook de oren en de slurf zijn steeds weer iets anders van vorm. Ze zijn bovendien bij elke olifant anders op de kop geplaatst. Natuurlijk is ook de vorm van het lijf van iedere olifant net even anders. Geen twee olifanten zijn gelijk!.

Odette olifant is ook leverbaar in de kleur wit met roze.
Zie tevens het overzicht van Glazen olifanten bij Prachtig Glas.

Formaat glazen olifant


Van het puntje van de oren tot aan de onderkant van het lijf meet dit glazen sierobject ongeveer 30 cm. De diameter van het onderlijf is circa 12,5 cm. De afstand tussen de uiterste puntjes van de olifantsoren bedraagt ongeveer 21 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze olijke olifant wit meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van Odette olifant wit geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant