Geen producten (0)
Geen producten (0)

Uil van glas wit met rood

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Wit met rode uil van glas

Deze decoratieve uil van glas is uitgevoerd in de hoofdkleuren wit en rood. Het is een van de vogels uit de dierencollectie van de webshop Prachtig Glas. Deze wijze uil kijkt onderzoekend. De vogel is gestileerd en eenvoudig van vorm, maar weet in zijn eenvoud het voorkomen van zijn natuurlijke soortgenoot uitstekend te treffen. Elk exemplaar van deze glazen siervogel is uniek, want volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto. Prachtig Glas biedt in deze vorm ook een lichtbruine en een grijze uil van glas aan.

Formaat glazen uil


Van de zwarte snavel tot het achterhoofd meet dit glazen sierobject ongeveer 7 cm. De hoogte is circa 13 cm en op zijn breedste punt van zijn lijf, ter hoogte van het uitstekende staartje meet het ongeveer 8 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan afwijkende afmetingen heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze intelligente uil meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de Toekan, meneer ooievaar, de blauwe muis en het oranje konijn. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski zijn er objecten uit de designcollectie Studio Line, zoals de grote Toekan, de groene kameleon en de olijfgroene zwaan. Deze objecten kunnen voor de sier worden neergezet, maar ze kunnen ook als schaal dienst doen. Prachtig Glas heeft daarnaast tientallen andere vogels van glas in de collectie. In alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, blauw, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze glazen uil geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.