Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mondgeblazen ooievaar van glas

€ 59,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Meneer ooievaar van glas

Deze ooievaar van glas, uitgevoerd in de natuurlijke kleuren wit, zwart en rood behoort tot de veelzijdige dierencollectie van webshop Prachtig Glas. De vogel heeft een zelfbewuste rustige uitstraling en pientere blik, als betrof het een man van de wereld. De vormgeving van deze elegante langwerpige vogel is gestileerd en bewust ogenschijnlijk simpel. Met weinig middelen weet deze ooievaar van glas toch het voorname karakter van zijn natuurlijke evenknie te treffen. In zijn doeltreffende eenvoud doet de vogel denken aan de dieren van bijvoorbeeld de Fabeltjeskrant. Elk exemplaar van deze glazen siervogel is uniek, want volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat glazen ooievaar


Van het scherpe puntje van de lange rode snavel tot het achterhoofd meet dit glazen sierobject ongeveer 15 cm. De hoogte is circa 22 cm en op het breedste punt van zijn lijf meet het ongeveer 9 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar afwijkende maten heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze intelligente ooievaar meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de innemende gele Toekan met zijn felrode snavel, die wat eenvoud betreft vergelijkbaar is met meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft naast de ooievaar tientallen andere vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in uiteenlopende kleuren als geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze ooievaar van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.