Geen producten (0)
Geen producten (0)

Toekan van glas in geel en rood

€ 59,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 9 x 10 x 17 cm
Omschrijving

Toekan van glas - Geel met rood


Deze Toekan van glas, uitgevoerd in de hoofdkleur geel met blauwe accenten, stompe rode snavel en kleine priemende kraaloogjes behoort tot de komische dierencollectie van webshop Prachtig Glas. De malle vogel kijkt licht verbaasd, onderzoekend, ietwat onnozel om zich heen. De vormgeving van deze vogel is gestileerd en bewust heel simpel gehouden, maar deze Toekan van glas heeft des te meer karakter! In zijn doeltreffende eenvoud doet hij denken aan de dieren van The Muppet Show. Elk exemplaar van deze glazen siervogel is uniek, want volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat glazen Toekan


Van het uiteinde van de rode snavel tot het achterhoofd meet dit glazen sierobject ongeveer 9 cm. De hoogte is circa 18 cm en op zijn breedste punt van zijn lijfje meet het ongeveer 10 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan afwijkende maten heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze innemende Toekan meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld het oranje konijn van glas en zijn maatje de blauwe muis. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe ook een grote Toekan behoort en een groene kameleon. Beide objecten kunnen voor de sier worden neergezet, maar ze kunnen ook als schaal dienst doen. Prachtig Glas heeft naast de beide Toekans tientallen andere vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in uiteenlopende kleuren als geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze Toekan van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 75,00