Geen producten (0)
Geen producten (0)

Konijn van glas oranje met rood

€ 74,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 18 x 15 x 30 cm
Omschrijving

Vredelievend konijn van glas

Dit oranjekleurige konijn van glas met zijn lange mattransparante oren, snuffelende bolle toet en kogelvormige roodbruine ogen behoort beslist tot de sympathiekste uit de uitgebreide dierencollectie van webshop Prachtig Glas. Het konijn heeft duidelijk niet in de gaten dat het van glas is gemaakt. Het dier lijkt inderdaad misschien ietwat sullig, maar het kijkt toch opgeruimd en te goeder trouw uit zijn ogen. Zoals Nijntje en de echte konijnen doet dit beestje, eenvoudig maar doeltreffend vorm gegeven, niemand een vlieg kwaad. Het glazen konijn is volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto.

Formaat glazen sierkonijn


Van het snoetje tot het staartje meet dit glazen knaagdier ongeveer 18 cm. De hoogte is circa 30 cm en op zijn breedste punt meet het sierobject ongeveer 15 cm. Omdat echter alle met de mond geblazen objecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net iets afwijkende maten heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit vredelievende konijn meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de blauwe muis van glas met de roze oren, die goed bij dit konijn past of de levendige kukelende rode haan. Van de glaskunstenaars van Borowski is er een designcollectie, waartoe een grote groene kameleon van glas behoort, die als schaal dienst kan doen. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie bijvoorbeeld de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van dit konijn van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95