Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rode haan van glas

€ 95,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 30 x 13 x 23 cm
Omschrijving

Vrolijke rode haan van glas


Deze vrolijk makende glazen haan is volledig met de hand gemaakt door de meester glasblazers van Loranto. Het lijkt waarempel wel of het beest aan het kukelen is! De hoofdkleur van deze haan is felrood, maar zowel in de staart als in de decoratie van het lijf zijn alle denkbeeldige kleuren van de regenboog toegepast. De hanekam is donkerrood, de opengesprede snavel contrasteert bewust met het lijf en is gemaakt van zwart glas.

Formaat haan


Van snavel tot staart meet het levendig ogende beest ongeveer 30 cm. De hoogte is circa 23 cm en op zijn breedste punt meet het sierobject ongeveer 13 cm. Omdat echter alle met de mond geblazen objecten uniek zijn, kan het zijn dat het door u bestelde exemplaar net weer iets andere maten heeft.

Andere vogels in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze haan van glas meerdere glazen vogels aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld de bruine uil en de olijfkleurige zwaan van Borowski, die als schaal kan dienstdoen. In dezelfde designcollectie van Borowski is er verder de blauwe Kiwi vaas. Er is tevens een uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in onder meer de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Tot slot is er nog een serie van drie vogels, uitgevoerd in helder Boheems kristal in de kleuren, rood, groen en blauw.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor deze haan van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 26,95