Geen producten (0)
Geen producten (0)

Witte poes van glas

€ 74,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-LOOZ
Afmetingen (l,b,h) 0 x 0 x 16 cm
Omschrijving

Witte poes van glas


De witte poes van glas is uitgevoerd in de hoofdkleur melkglaswit met heldere groene ogen, een rood snoetje en een lange zwarte staart, die het beest gerieflijk om zich heen heeft gekruld, zoals het een echte kat betaamt. Het glazen object behoort tot de vrolijke veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Witte poes van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van dit brave huisdier is uniek en volledig met de met de mond geblazen door een meester glasblazer. Vervolgens is iedere poes met de hand verder gevormd en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Elke kat kijkt iets anders uit haar ogen. Ook de oren en het snoetje zijn steeds iets anders van vorm. Ze zijn bovendien bij elke kat anders op de kop geplaatst. Natuurlijk is ook de vorm van het lijf van ieder exemplaar net even anders. Geen twee poezen zijn gelijk, net als in de werkelijkheid!

Formaat glazen kat


Van het puntje van de oren tot aan de onderkant van het lijf meet dit glazen sierobject ongeveer 25 cm. De diameter van het onderlijf is circa 12 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten vertoont.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze goedmoedige poes meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Meneer ooievaar. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de witte poes van glas geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.