Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen uil bruin met oker

€ 37,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier PG-LO
Afmetingen (l,b,h) 0 x 0 x 13 cm
Omschrijving

BRUINE GLAZEN UIL met oker


Deze glazen uil met klein staartje en bol buikje is uitgevoerd in de hoofdkleur bruin en gedecoreerd met roodbruine, oker en ivoorzwarte accenten. Het is een van de uilen uit de dierencollectie van de webshop Prachtig Glas. Deze slimme uil is gestileerd en eenvoudig van vorm, maar weet in zijn eenvoud toch fraai het karakter en voorkomen van zijn natuurlijke soortgenoot te treffen. Elk exemplaar van deze glazen sieruil is uniek, want volledig met de hand gemaakt en met de mond geblazen door de meester glasblazers van Loranto. Elk uil van dit ontwerp zal daarom iets anders zijn van vorm, vachtpatroon of kleur. Prachtig Glas biedt naast deze ook een witte uil van glas met rode kleuraccenten, een lichtbruine en een grijze uil aan.

Formaat glazen uil


Van de zwarte snavel tot het achterhoofd meet dit glazen sierobject ongeveer 6 cm. De hoogte is circa 13 cm en op zijn breedste punt van zijn lijf, meet het ongeveer 7,5 cm. Omdat echter alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het best zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan net iets afwijkende afmetingen heeft.

Andere dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast deze wijze uil meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp, de gele slak en de blauwe slak. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski zijn er objecten uit de designcollectie Studio Line, zoals de grote Toekan, de groene kameleon, de olijfgroene zwaan en Ben de olifant. Deze glazen objecten kunnen voor de sier worden neergezet, maar ze kunnen ook als schaal dienst doen. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in de collectie, groot en klein. Zie onder meer de rode haan en de collectie van met de mond geblazen kleine siervogeltjes in onder andere de kleuren geel, rood, blauw, bruin, violet, wit, zwart en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van deze glazen uil geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van het object, dat zoals alle objecten in de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant