Geen producten (0)

EXPOSITIE ‘PRACHTIG GLAS’ met PASEN

EXPOSITIE ‘PRACHTIG GLAS’ met PASEN

Bij de Zwiepse Molen in Lochem is met de komende paasdagen (zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 april a.s.) een fraaie expositie te zien van handgemaakt en mond geblazen glas. Exposant is de webshop prachtigglas.nl, die betaalbare cadeauartikelen, designobjecten en glaskunst in haar brede collectie heeft. Al vanaf € 17,50 kunt u een mooi met de mond geblazen glasobject aanschaffen. De webshop toont in de molen een variëteit aan kristallen en glazen sierobjecten, zoals vazen, schalen, kandelaars, olielampen, vogeltjes, sierbloemen en glaskunst van Nederlandse en buitenlandse glasblazers. Zeer bijzonder is de collectie Murano glas, dat bestaat uit virtuoze meesterstukken van de Venetiaanse glasmeester Matteo Tagliapietra.

Feestelijk Paastintje:
Elke tiende bezoeker van de tentoonstelling krijgt een gratis bakje koffie aangeboden van de eigenaresse van de Zwiepse Molen met een lekkere Zwiepse bolus daarbij! Ook zullen voor deze speciale gelegenheid enkele glasobjecten aangeboden worden met een eenmalige Paaskorting. De set van drie glazen tulpen in een kleur naar keuze, favoriet bij veel bezoekers van de webshop, zal extra voordelig worden aangeboden.

Zie voor informatie: www.dezwiepsemolen.nl en www.prachtigglas.nl De expositie is te bezichtigen van zaterdag 15 april tot en met maandag 17 april van 10 tot 17 uur. U bent van harte welkom! Adres: De Zwiepse Molen, met lunchroom en streekwinkeltje “de Wiek”, Zwiepseweg 165, 7241 PT Zwiep (gemeente Lochem). Zie ook www.dezwiepsemolen.nl Voor aanvullende inlichtingen belt u 06-49696272.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren