Geen producten (0)
Geen producten (0)

Grote glazen pinguïn geel blauw

€ 67,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 10,50 x 10,50 x 30 cm
Omschrijving

Grote glazen pinguïn in geel en blauw


Deze pinguïn van glas is uitgevoerd in de kleuren geel en blauw. Het glazen object behoort tot de dierencollectie van de webshop Prachtig Glas.

Het sierobject is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze grote glazen pinguïn is uniek. Het is met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij elke grote glazen pinguïn is de kop met ogen en snavel weer anders. Ook de vorm van het totale lichaam en de tekening daarbinnen van geel en blauwtinten is bij elke vogel net even anders.

De glazen pinguïn in geel en blauw is tevens leverbaar in een kleiner formaat voor de prijs van € 49,95.

De kleine en de grote pinguïn worden samen met korting geleverd voor € 109,95 (Uw korting € 7,50).

Formaat grote glazen pinguïn


De hoogte van de grote glazen pinguïn bedraagt ongeveer 30 cm. De diameter op het breedste punt van het lijf is circa 10,5 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de webshop van prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar afwijkende aafmetingen heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit glazen sierobject in geel en blauw meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Chico de glazen papegaaiWim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de glaskunstfamielie Borowski hebben we objecten uit de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of bekijk het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de grote glazen pinguïn geen verzendkosten gerekend. Het glasobject wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant

€ 29,00