Geen producten (0)
Geen producten (0)

Steigerend paard van glas

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Steigerend paard van glas


Dit galzen beeldje van een paard, is uitgevoerd in een combinatie van goudoker en zwart. In de basis is het paard van glas gevormd uit mond geblazen pijpjes van glas. Vervolgens is het elegante sierobject in detail verder met de hand gevormd door een arbeidsintensief proces van verwarming door een meester glasblazer. Het sierlijke eindresultaat maakt deel uit van de veelzijdige dierenfamilie van de webshop Prachtig Glas.

Het steigerende paard van glas is gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van het edele dier is gegarandeerd volstrekt uniek. Ieder paard heef tandere manen, een andere staart en een andere lichaamshouding. Ook de andere details zijn bij elke beeldje weer anders geplaatst, van vorm en van grootte, evenals de positie van het gestileerde paardenlijf ten opzichtte van de vier benen. Gegarandeerd is geen paard van glas zodoende identiek!

Formaat Paard van glas


Verticaal gezien, van de bovenkant van de manen tot aan de onderkant van de achterbenen meet dit glazen sierobject ongeveer 11 cm. De afstand tussen de punt van de paardenstaart links tot en met de gebogen voorbenen rechts meet het ooik circa 11 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn bij prachtig Glas, kan het goed zijn dat het door u bestelde exemplaar hiervan iets afwijkende maten heeft.

Meer dierfiguren in onze collectie


Webshop Prachtig glas biedt naast dit paard van glas meerdere dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Wim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de fameuze glaskunstenaars van Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft tientallen vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland rekent Prachtig Glas voor de verzending van het steigerende paard van glas een bijdrage van € 3,95. Bij een bestelling vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten via onze webshop echter GRATIS.

Bambi staand wordt verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook aan dit object, dat zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas gegarandeerd direct uit voorraad kan worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat het object uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling wordt geleverd.

Ook interessant