Geen producten (0)
Geen producten (0)

Duo glazen pinguïns

€ 109,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Duo glazen pinguïns in geel en blauw


Deze glazen pinguïns zijn uitgevoerd in de kleurcombinatie geel met blauw. De twee objecten behoren tot de bonte verzameling glazen dierfiguren van de webshop Prachtig Glas.

Adviesprijs: € 117,45     Onze prijs: € 109,95     Uw korting: € 7,50

De twee glazen pinguïns zijn gemaakt in de glasblazerij van Loranto Artistic Handmade Glass. Elk exemplaar van deze glazen pinguïns is uniek. De sierobjecten worden met de met de mond geblazen door een meester glasblazer en vervolgens met de hand verder vormgegeven en bewerkt tijdens het proces van het glasblazen. Bij iedere pinguïn van glas is de kop net even anders van vorm. De ogen en de snavel worden ook bij elke pinguïn op een andere plek geplaatst. De vorm van het lichaam en het patroon van geel en blauw daarbinnen pakken iedere keer weer anders uit.

De grote pinguïn in geel en blauw is per stuk leverbaar voor de prijs van € 67,50.

De kleine pinguïn in geel en blauw is per stuk leverbaar voor de prijs van € 49,95.


Formaat glazen pinguïns


De hoogte van de kleine glazen pinguïn is ongeveer 19 cm, de grote meet ongeveer 30 cm. De diameter op het breedste punt van het lijf varieert ergens tussen de 9 en de 11 cm. Omdat alle met de hand gemaakte glasobjecten uniek zijn in de collectie van prachtig Glas, kan het goed zijn dat de door u bestelde glazen pinguïns hiervan iets afwijkende maten hebben.

Meer dierfiguren bij Prachtig Glas


Webshop Prachtig glas biedt naast deze glazen pinguïns een tientallen dierfiguren aan in verschillende prijsklassen. Zie bijvoorbeeld Rosetta de papegaaiWim de aaibare wesp en Odette de roze olifant. Van de glaskunstenaarsfamilie Borowski is er de designcollectie Studio Line, waartoe een fraaie groene kameleon behoort. Prachtig Glas heeft vogels van glas in alle soorten en maten. Zie onder meer de uitgebreide collectie van kleine siervogeltjes in de kleuren geel, rood, lichtblauw, donkerblauw, wit met zwart, zwart met wit, bruin, violet en helder groen. Of bekijk het complete overzicht van alle glazen vogels in onze webshop.

Verzendkosten & Levering


Binnen Nederland worden voor de verzending van de beide glazen pinguïns geen verzendkosten gerekend. De glasobjecten worden verzonden via Post.nl of DHL.

Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan de verpakking van elk glazen object, dus ook bij deze objecten. Zoals alle glazen voorwerpen uit de collectie van Prachtig Glas kunnen ze gegarandeerd direct uit voorraad worden geleverd.

In het grondig en zorgvuldig verpakken van glazen objecten gaat natuurlijk wat tijd zitten, toch zorgt Prachtig Glas ervoor dat de beide objecten uiterlijk binnen drie werkdagen na bestelling worden geleverd.

Ook interessant

€ 26,95